Forkynnere og pastorer drar snart til skogs

Om en måned pakker de sekker og bager for å møtes i skogen. En stor gruppe pastorer og ledere i misjonsmenighetene melder seg nå på til det årlige vintermøtet i Predikant- og misjonærforeningen.

Allerede er over femti påmeldt til vintermøtet som foreningen PMF arrangerer for sine medlemmer og forkynnere i UNG. Både erfarne pastorer som har vært i tjeneste i mange år og de helt ferske ungdomspastorene eller ledere for menighetens barnearbeid deltar. Formålet er at de noen dager kan både kople av og hvile, men også få faglig innhold og vekst i eget liv.

- Samlingen gir oss tid til å drikke kaffe og spise god mat sammen med gode venner og med kollegaer man ikke kjenner så godt ennå. Det er dessuten satt av mye tid i programmet til å være med Jesus på forskjellige måter, men også anledning til å hvile og gå seg en tur eller ta et bad, forteller Erik Andreassen (bildet) som er leder for PMF-styret og hovedpastor i Oslo misjonskirke Betlehem.
- Det er et flott sted vi skal være, sier Erik og tenker på Rømskog spa og resort som ligger langt inne i skogen, tett på svenskegrensen, nord i Østfold.
 

Årets tema for vintermøtet er "Synlig og merkbar".
Bidragsytere i programmet er pastor Gustaf Björkman (Västerkyrkan Lund, tidl. Svenska Missionskyrkan), rektor Ingunn Folkestad Breistein (Ansgarskolen), pastor Siri Iversen (Flekkerøy misjonskirke), pastor Christopher Svartdahl (United Oslo) og forskningssjef Tormod Kleiven (Diakonova). Jens-Andreas Kleiven leder felles lovsang.
Vintermøtet pågår fra 14. til 17. mars.
 
Gustav Björkman Christopher Svartdahl Tormod Kleiven

 

Arrangementsinformasjon - se her.
 
Foto øverst: Gruppebilde fra vintermøtet til PMF i 2016 (Rachel Olsen). Øvrige fotos: Misjonsbladets arkiv, offentlig foto på facebook.

 

Siste 5 artikler:

Nye hjemmesider starter

Les hele

Ønsker velkommen til sommerfestivalen

Les hele

Lager ny lov for trossamfunnene

Les hele

Strever med godkjenning

Les hele

Fredskonferansen 2017 i Colombia

Les hele

Nyhetsarkiv
Liv & Vekst 2017 sommerfestival
Temaretreat Lia gård 2017
LEDIGE STILLINGER
Vekst 2020 - Løft blikket
Kontakt oss tlf epost
PROSJEKTKATALOGEN TOTAL
BEi31 be
Ansgarbanner