PMF vintermøte 2017

"Synlig og merkbar" er tema for PMFs vintermøte, som skjer 14.-17. mars 2017. Gustaf Björkman, Ingunn Folkestad Breistein, Siri Iversen og Tormod Kleiven er blant bidragsyterne i temasamlingene.

- Det er med stor glede vi inviterer deg til PMFs vintermøte 2017, skriver styret i sin invitasjon til medlemmene i Predikant- og misjonærforeningen (PMF). Styret har planlagt og forberedt tre døgn fulle av inspirasjon, utfordring og hvile. Av erfaring vet vi at dette felles-skapet som Pastorer, Misjonærer og Forkynnere utgjør er unikt på mange måter.

- Vi kommer ikke sammen for å skryte, prestere eller for å finne siste trend, men fordi vi har noe felles; vi får lønnen vår av å jobbe i Guds rike og vi er fullstendig avhengig av at Jesus bærer oss - han som ikke kaller oss tjenere, men venner.

PMF ønsker å se at fellesskapet preges av:
 - Innhold ... som motiverer og utruster til videre tjeneste.
 - Relasjoner ... som fordypes over tid og etableres for første gang.
 - Erfaringsutveksling ... som er livsnær og preget av det beste som finnes i fellesskapet.

- Dette tror vi skjer gjennom mange gode øyeblikk og din tilstedeværelse, skriver styret som ledes av pastor Erik Andreassen (bilde). Med seg i styret har han Rebekka Dvergastein Dahle, Hanna T.B. Severinsen, Knut Moholt, Lars Torp, Torben Joswig og Dag Flermoen.

Bidragsytere for årets tema "Synlig og merkbar", er:
- Gustaf Björkman er pastor i Svenska Missionskyrkan, og mangeårig pastor utenfor Göteborg.
- Ingunn Folkestad Breistein er dr.theol og rektor ved Ansgar Teologiske Høgskole og Bibelskole.
- Siri Iversen er pastor i Flekkerøy misjonskirke og en forkynner mange kjenner og er glad i.
- Christopher Svartdahl pastor i United Oslo. Han jobbet lenge i Filadelfia Oslo og gikk derfra til å jobbe i TV-bransjen med store produksjoner som Idol, The Voice m.m. Det gjør han fortsatt, i tillegg til å være menighetsplanter og pastor i United Oslo. Hans unike kombinasjon med erfaring fra underholdningsbransjen og gudstjenestearbeid vil inspirere og utfordre. 
- Tormod Kleiven er på PMF først og fremst for å være  pastorenes pastor. Han vil være tilgjengelig for samtale. Han bor på Rømskog og jobber som forskningssjef på  Diakonova.

Jens-Andreas Kleiven er musiker. Han har gitt ut flere  plater, var i høst a-lista på NRK P1 og er ofte å se på diverse tv-produksjoner. Men på PMF er han først og fremst for å lede oss i lovsang og tilbedelse, noe han også til vanlig gjør  i Oslo misjonskirke Betlehem. Sammen med seg har han  et band av PMFere.

Det hele starter tirsdag klokken tolv og avslutter fredag klokken tolv. Stedet for årets vintermøte er Rømskog Spa og Resort i Akershus (bildet øverst på siden).

Påmelding og informasjon om priser og oppholdet er i www.checkin.no. Påmeldingen åpner 3. februar og bør skje innen 1. mars.  

  Last opp brosjyren her (pdf)

 

Melde deg inn i PMF? Les mer her.

 

Siste 5 artikler:

Ønsker velkommen til sommerfestivalen

Les hele

Lager ny lov for trossamfunnene

Les hele

Strever med godkjenning

Les hele

Forkynnere og pastorer drar snart til skogs

Les hele

Fredskonferansen 2017 i Colombia

Les hele

Nyhetsarkiv
Temaretreat Lia gård 2017
Liv & Vekst 2017 sommerfestival
LEDIGE STILLINGER
Vekst 2020 - Løft blikket
Kontakt oss tlf epost
PROSJEKTKATALOGEN TOTAL
BEi31 be
Ansgarbanner

Misjonsforbundet (DNM): post@misjonsforbundet.no  Org.nr. 960 474 708 - Kontonr.: 3000 15 10300
Misjonsforbundet UNG:   UNG@misjonsforbundet.no  Org.nr. 970 545 204 - Kontonr.: 3000 15 09000
Flere kontaktopplysninger - klikk HER.
Innlogging for internt intranett - klikk her