Landsmøte UNG 2016

Landsmøtet i Misjonsforbundet UNG foregår fredag 15. juli under Liv&Vekst sommerfestivalen i Stavern. Her finner du det du trenger av informasjon om deltagelse og saker.

Hvor og når? I auditoriet på Stavern folkehøyskole, fredag 15. juli fra klokken 12.00 til 16.00. Se også "Innkalling til LM2016".

Det er felles påmelding med Liv&Vekst sommerfestival, via checkin. Ønsker du bare å komme på Landsmøtet til UNG og ikke melde deg på flere dager på sommerfestivalen, betaler du bare for et dagspass den dagen.

Saklisten og vedlegg for Landsmøtet finner du nederst på siden, sammen med årboka med årsmelding for 2013-14. Sistnevnte er også sendt ut via post. Du kan dessuten laste ned hele årboka som pdf-fil her

Delegat eller observatør?
Du kan delta på Landsmøtet enten som delegat eller som observatør. Vi oppfordrer alle som er medlem av en UNG-gruppe eller er sentralt medlem i UNG, om å bruke sin rett til å være delegat. En delegat har tale-,stemme- og forslagsrett. Snakk med din hovedleder om dette og meld deg på som delegat for gruppen din, eller kom som sentralt medlem og meld deg for fullmaktskomiteen på stedet for å få nummerskilt. Sentrale medlemmer i UNG har tale- forslags- og stemmerett, og trenger ikke levere fullmaktsskjema, men må være registret med nummerskilt hos fullmaktskomiteen.

Landsmøtet er åpent for observatører i den grad det er plass for det. Landsmøtet kan innvilge observatører tale- og/eller forslagsrett. For å ha talerett må en være registrert som observatør med nummerskilt hos fullmaktskomiteen.

I tillegg til påmelding i checkin, så må det altså sendes inn et fullmaktskjema, enten UNG-gruppa sender observatører eller delegater. Dette fylles ut av hovedleder i gruppa det gjelder. Skjemaet sendes underskrevet på e-post til: ung@misjonsforbundet.no .

Hva er Landsmøtet i Misjonsforbundet UNG? Landsmøtet er Misjonsforbundet UNG sitt høyeste demokratiske organ. Her møtes engasjerte medlemmer av UNG fra hele landet for å diskutere og stemme over viktige saker for organisasjonen. Dette berører våre medlemmer og UNG-grupper i høy grad, og derfor er det veldig viktig at så mange som mulig kommer og er med for å diskutere og vedta saker. En viktig sak som skal opp på Landsmøtet denne gangen er navnskifte for organisasjonen. 

UNG-kampanjen 2016: Styrk veksten! 

 

Foto øverst: Landsmøtet 2014 i Haugesund (foto: Trond Filberg)

 

UNG Lederskole 2017
Facebook
Kontakt oss tlf epost UNG
PROSJEKTKATALOGEN
Velkommen hjem banner
UNG nettbutikk liten
Medlemsregistrering
VIGGO OG CHRIS FOR TWEENS
UNG-giver fast givertjeneste

Misjonsforbundet (DNM): post@misjonsforbundet.no  Org.nr. 960 474 708 - Kontonr.: 3000 15 10300
Misjonsforbundet UNG:   UNG@misjonsforbundet.no  Org.nr. 970 545 204 - Kontonr.: 3000 15 09000
Flere kontaktopplysninger - klikk HER.
Innlogging for internt intranett - klikk her