Lederutvikling

Utvikling av ledere er sentralt i Misjonsforbundet UNGs virksomhet. Misjonsforbundet UNGs hovedmål er gjøre disipler, UTVIKLE LEDERE og formidle evangeliet. Fokuset på lederutvikling har vi sammen med Misjonsforbundet. Lederkonferansen er en felles arena der våre ledere er målgruppen.

Misjonsforbundets Speiderkorps har mange lederkurs der alle speidere får utfordringer. Les mer på speidernes ressursside.

Vi arrangerer også lederkurs for barneledere med jevne mellomrom, med temaer som fortellerkunst, dukketeater, trosopplæring og forkynnelse.

Nasjonal lederkonferanse arrangeres annenhvert år som et samarbeid mellom Misjonsforbundet og Misjonsforbundet UNG. 8.-9. februar 2012 arrangeres konferansen i Oslo Misjonskirke Betlehem.

UNGpuls er en nettverkssamling for barne- og ungdomsledere. Den startet opp i 2010 og planen er å arrangere slike dagssamlinger en rekke steder i landet.

I samarbeid med Acta, Laget, FriBU og NMS U har vi utviklet ledertreningsprogrammet 2:2. Kurset arrangeres lokalt og regionalt.

Vi arrangerer også ungdomsutvekslinger mellom Colombia og Norge i samarbeid med det colombianske Misjonsforbundet og Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner (LNU).

 

Her kan du finne ressurser og linker som kan være fine og ha:

Ressursside

Leder ABC

 


 

UNG Lederskole 2017
Facebook
Kontakt oss tlf epost UNG
PROSJEKTKATALOGEN
Velkommen hjem banner
UNG nettbutikk liten
Medlemsregistrering
VIGGO OG CHRIS FOR TWEENS
UNG-giver fast givertjeneste

Misjonsforbundet (DNM): post@misjonsforbundet.no  Org.nr. 960 474 708 - Kontonr.: 3000 15 10300
Misjonsforbundet UNG:   UNG@misjonsforbundet.no  Org.nr. 970 545 204 - Kontonr.: 3000 15 09000
Flere kontaktopplysninger - klikk HER.
Innlogging for internt intranett - klikk her