Prioriter lederutvikling i menigheten

Godt og kompetent lederskap vil øke sannsynligheten for å finne en god vei gjennom kriser og utfordringer, både hos enkeltmennesker og i menigheter. Det er en av grunnene til at lederutvikling er et satsningsområde og en god grunn til at du bør få med deg Lederkonferansen 2017!

Når vi møter kriser, problemer eller må forholde oss til utfordrende situasjoner, så kan det gjøres på mange måter. Godt og kompetent lederskap vil øke sannsynligheten for å finne en god vei, både hos enkeltmennesker og i menigheter. Å bygge et godt lederskap er en avgjørende og viktig faktor. Det er grunnen til at lederutvikling er ett av Misjonskirken Norge sine fem satsningsområder, og det er også grunnen til at du bør få med deg årets lederkonferanse.

La meg gi deg enda noen gode grunner:

Ved vårt navn Misjonskirken så ønsker vi å peke på misjon som noe grunnleggende ved det å være kirke. ”Guds barns enhet og menneskers frelse” sier vår visjon. Misjon handler om å komme i dialog med verden rundt oss. En av de menighetene som lykkes godt med nettopp dette, er Gateway Church i Austin Texas og deres pastor John Burke. Han vil undervise og inspirere oss til å nå ut til våre lokalsamfunn. John Burke har vært i Norge før, og det er flere av oss som har hørt han før. Opplevelsen er at han har noe å lære oss!     

Når vi er inne på misjon kommer også Ingrid Eskilt for å undervise om misjon i dagens virkelighet. Det skjer mye i forhold til hvordan vi tenker og driver misjon, så her kan du få med deg mye nytt.

Linda Andernach Johansen setter fokus på Levende tro og hvordan vi kan bygge dette i menigheten. Det gjør seg ikke selv.

Her er et lite utvalg av andre tema og spørsmål lederkonferansen kan gi deg hjelp med:  

Hva er evangeliet? Hvordan forstår og formidler vi dette? Hva betyr det å være frelst?  Hvordan skal vi lage en god og bibelsk gudstjeneste? Hvordan unngår vi at våre ledere og unge brenner ut og forlater troen fordi ungdomskulturen ble usunn? Hvordan rekrutterer vi og beholder vi ledere? Hvordan kan vi styrke lysten til å være med å gi til menigheten og til misjonsarbeidet vårt? Hvordan gjør vi disipler på en måte som gjør at folk virkelig får et dypt forhold til Gud? 

De som skal lede oss gjennom lederkonferansen er Anette Aas Pedersen og Vetle Leksbø, og Stagedive Live blir med å lede oss i lovsang!

Sjekk programmet og meld deg på Lederkonferansen 2017 – vår viktigste arenaen for lederutvikling i Misjonskirken Norge!

Øyvind Haraldseid
Generalsekretær

 

 

Siste 5 blogger:

Veien jeg ikke hadde tenkt å gå

Les hele

Den lidende kirke

Les hele

Nye pastorer

Les hele

Hvorfor plantes det så mange nye menigheter i sør?

Les hele

Smart eller sunn?

Les hele

Blogg-arkiv

Misjonsforbundet (DNM): post@misjonsforbundet.no  Org.nr. 960 474 708 - Kontonr.: 3000 15 10300
Misjonsforbundet UNG:   UNG@misjonsforbundet.no  Org.nr. 970 545 204 - Kontonr.: 3000 15 09000
Flere kontaktopplysninger - klikk HER.
Innlogging for internt intranett - klikk her