Justnes misjonskirke stiftet

65 personer meldte seg inn i menigheten på stiftelsesmøtet til Justnes misjonskirke.

Torsdag 31. januar ble Justnes misjonskirke offisielt stiftet i Kristiansand. På stiftelsesmøtet meldte 65 personer seg inn i menigheten, og flere kommer de nærmeste dagene. Registrert forstander og pastor i menigheten er Roy Elling Foss. Ungdomspastor er Jakob Berglund.

Generalsekretær Øyvind Haraldseid overbrakte hilsen fra Misjonsforbundet. Det var også hilsener fra nabomenighetene Salem, Randesund, Ytre Randesund, Vågsbygd og Søgne.
Det er vind i seilene i Misjonsforbundet på Sørlandet, og flere menigheter vil bli stiftet i tiden som kommer. Neste er Ytre Randesund, som vil bli stiftet i løpet av våren.

Nye hjemmesider starter