Ny rekord!

241 deltakere på Misjonsforbundets lederkonferanse 2013.

Helgen i Oslo misjonskirke Betlehem ble en flott opplevelse og tilbakemeldingene er gode. De jeg har pratet med selv og fått mail fra etter konferansene forteller at det ble skapt begeistring, at de ble inspirert og at konferansen gav en stolthet i forhold til det å være en del av Misjonsforbundet.

Det er særlig to ting jeg selv sitter igjen med etter lederkonferansen. Det første var noe en av våre pastorer som er midt i 30-årene kommenterte; ”nå er til og med jeg med min alder med på å trekke opp snittalderen.” Det var utrolig mange ungdommer og unge voksne ledere med denne gangen. Det er noe å være veldig takknemlig for.

Det andre jeg tenker på er den røde tråden som etter hvert kom til syne i løpet av konferansen. En rød tråd som gikk på å søke til sentrum for vår tro, Jesus Kristus. Med få unntak var dette et hovedtema hos alle som talte i løpet av helgen. Vi blir ofte, som mennesker, opptatt av det perifere. Et kall til å søke sentrum – Jesus – vil alltid bety en fornyelse og bevisstgjøring på mange plan.
En stor takk til alle som deltok på lederkonferansen 2013 og var med å gjøre den til en god fellesskapsopplevelse!! 

Øyvind Haraldseid
Generalsekretær

oharaldseid@misjonsforbundet.no

 

Siste 5 blogger:

Veien jeg ikke hadde tenkt å gå

Les hele

Den lidende kirke

Les hele

Nye pastorer

Les hele

Hvorfor plantes det så mange nye menigheter i sør?

Les hele

Smart eller sunn?

Les hele

Blogg-arkiv

Misjonsforbundet (DNM): post@misjonsforbundet.no  Org.nr. 960 474 708 - Kontonr.: 3000 15 10300
Misjonsforbundet UNG:   UNG@misjonsforbundet.no  Org.nr. 970 545 204 - Kontonr.: 3000 15 09000
Flere kontaktopplysninger - klikk HER.
Innlogging for internt intranett - klikk her