Levende tro hele livet

- Det er viktig å få fram at Levende tro ikke bare er for barn og barnefamilier, sier ungdomskonsulent i UNG, Alexander Kongsbakk Olafsen.

- Levende tro handler om å gå bevisst inn for å bevare relasjonen til Jesus gjennom hele livet – og underveis videreformidle denne livsstilen til kommende generasjoner. For å få til dette mener vi at det må være et godt og tett samarbeid mellom menigheten og hjemmet, forteller han.

Med Misjonsforbundet UNGs ressurser for Levende tro, ønsker UNG å utruste både menigheten og hjemmet med det man trenger for å praktisere Levende tro i hverdagen.

- Vi tror at Levende tro vil, gjennom et aktivt kristenliv på hjemmebane, bevare mange flere unge i troen på Jesus, sier ungdomskonsulenten i UNG.

Se UNGs Levende tro-film her, med Viggo Klausen:

Les mer om Levende tro og hvordan du kan støtte UNGs Levende tro-prosjekt i prosjektkatalogen her.

Hovedbilde: Fra Stagedive påsken 2011. Foto: Andreas Rønningen. Portrettbilde av ungdomskonsulent i UNG, Alexander Kongsbakk Olafsen. Foto: Jorunn Sørlie Hagen.

UNG vedtok navneskiftet

Nyheter og spennende innslag på Liv & Vekst